• 0
 • Yleiset sopimusehdot // ostavantaalaista.fi-verkkokauppa

  Sopimuksen tarkoitus ja hyväksyminen

  Tämän dokumentin ehdot hyväksymällä yritys (jäljempänä ”Yritys”) pääsee myymään lahjakortteja oman Yrityksensä tuotteisiin ja palveluihin ostavantaalaista.fi-verkkokaupassa.

  Yritys hyväksyy nämä ehdot täyttämällä verkkosivujen liittymislomakkeen ja maksamalla ensimmäisen kolmen (3) kuukauden ylläpitomaksun, joka on 10 €/kk eli 30 €+alv 24 %.

   

  Palveluntuottaja

  Ostavantaalaista.fi -verkkokaupan palveluntuottajana (jäljempänä ”Palveluntuottaja”) ja Yrityksen sopijakumppanina toimii Louhos Digital Oy, y-tunnus 2743265-5.

  Käynti- ja postiosoite: Linnankatu 16, 4. krs, 20100 Turku
  Yhteystiedot: info@louhosdigital.fi tai 020 728 0420.

   

  Palvelun toimintaperiaate

  Verkkopalvelun kautta asiakas (jäljempänä ”Asiakas”) voi ostaa lahjakortteja Yritykseltä sen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Lahjakortit ovat muodoltaan ns. monikäyttöseteleitä, joita Asiakas voi käyttää vapaasti kaikkiin Yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

  Yritys luovuttaa Palveluntuottajalle oikeuden myydä lahjakortteja sen lukuun Checkout Finland Oy:n maksupalvelun kautta.

  Lahjakortteja tarjotaan ostettavaksi kuluttajille ja yrityksille, alkaen 20 euron hinnalla. Palvelu on tarkoitettu vain Uudenmaan alueella toimiville yrityksille, Asiakas voi sijaita missä vain.

  Myöhemmässä vaiheessa palvelua voidaan laajentaa lahjakorttien lisäksi myös Yrityksen tuotteiden ja palveluiden verkkomyyntiin.

  Lahjakortteja koskeva sopimussuhde solmitaan Yrityksen ja Asiakkaan välillä Palveluntuottajan toimesta. Palveluntuottaja ei ole sopimussuhteessa Asiakkaaseen. Palveluntuottaja toimii Yrityksen ja Asiakkaan välisenä palvelualustana.

   

  Lahjakorttien toimitus ja lunastus

  Palveluntuottaja vastaa lahjakorttien toimittamisesta Asiakkaille. Lahjakortit toimitetaan PDF-muodossa Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

  Lahjakortteihin lisätään yksilöllinen tunniste, jonka kautta Yritys pystyy varmistamaan lahjakorttien oikeellisuuden ja kertakäytön.

  Lahjakortin arvo on käytettävä kerralla, ellei Yritys sovi suoraan Asiakkaan kanssa muuta.

   

  Hinnoittelu ja laskutus

  Yritykseltä veloitetaan ylläpitomaksu 10 €/kk, joka sisältää yhteisen ostavantaalaista.fi-verkkopalvelun ylläpidon ja markkinoinnin. Ylläpitomaksut maksetaan 3 kk kerrallaan pankki- tai luottokorttimaksuna aina seuraavan 3 kk osalta. 

  Toteutuneesta myynnistä peritään 8 % provisio, joka sisältää maksupalvelukumppanin (Checkout) perimät myyntiprovisiot. Myyntiprovisio pidätetään Myyntien tilitys -kohdan mukaisesti.

   

  Myyntien tilitys

  Myynnit tilitetään Yritykselle joka viikon maanantaina toteutuneen yrityskohtaisen myynnin mukaisesti. Esim. ostot aikaväliltä 23.4. - 29.4. tilitetään yrityksille 30.4. ja ostot aikavälillä 30.4-5.5. tilitetään 6.5. Tilityksissä kestää pankkiyhteyksistä riippuen 1-2 pankkipäivää.

  Myyntitilityksistä pidätetään näiden palveluehtojen mukaisesti 8 % palveluprovisio, johon lisätään 24 % arvonlisävero. Näistä kirjataan Yritykselle erittelyt verovähennyksiä varten.

   

  Sopimuksen kesto

  Nämä sopimusehdot hyväksymällä Yritys tekee määräaikaisen 3 kk sopimuksen Palveluntuottajan kanssa. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana aina 3 kk kerrallaan.

   

  Verotus

  Lahjakortit ovat muodoltaan monikäyttöseteleitä, joita Asiakkaat voivat käyttää vapaasti kaikkiin Yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin verokannasta riippumatta.

  Yritys vastaa siitä, että se toimittaa ja raportoi lahjakorttien lunastuksen yhteydessä sille kuuluvat verot asianmukaisen verokannan ja verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

  Palvelun ylläpitomaksuun ja palveluprovisioihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, joka on tällä hetkellä 24 %. 

   

  Tietosuojakäytäntö

  Yritys hyväksyy omien tietojensa käyttämisen Palveluntuottajan yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti: https://viestintaliiga.fi/tietosuojaseloste/

   

  Tuotteisiin ja palveluihin liittyvä vastuu

  Yritys vastaa lahjakorteilla ostettavien tuotteiden ja palveluiden sisällöstä suhteessa Asiakkaseen sopijakumppanina. 

  Mikäli lahjakortin tuotetta tai palvelua lunastava Asiakas kohdistaa virheellisesti Palveluntuottajaan virhe-, palautus, tai vahingonkorvausvaatimuksia, on sillä oikeus kohdistaa kyseiset vaatimukset Yritykseen regressivaatimuksina.

   

  Yrityksen maksukyvyttömyys

  Lahjakortteihin kirjataan, että Palveluntarjoaja ei vastaa Yrityksen maksukyvyttömyystilanteessa siitä, että lahjakorttia ei vaihdeta Yrityksen palveluun tai tavaraan. 

   

  Tavaroiden ja palveluiden toteuttamisessa noudatettava lainsäädäntö

  Yritys sitoutuu siihen, että se noudattaa sen ja Asiakkaan välisessä sopimussuhteessa Suomessa voimassaolevaa lainsäädäntöä. 

  Yritys on tietoinen siitä, että kuluttajalla on oikeus peruuttaa etämyynnin perusteella ostetun lahjakortin tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa. 

   

  Maksuehdot

  Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

  Lue tarkemmat maksuehdot täältä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

   

  Toimitus
   
  Palveluntuottaja toimittaa myydyt Yritysten tuotteet (monikäyttösetelit) Asiakkaalle sähköisesti käyttäen sähköpostia. Toimitus lähetetään välittömästi, kun maksu on vahvistettu verkkokaupassa.

  Palveluntuottaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
   
   

  Peruuttaminen ja palautukset
   
  Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palveluntuottajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

  Palautuksen ehtona on, että tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Palveluntuottajalle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja tuote on käyttämätön.